Helg :)

Ja då är de helg igen... Känns skumt, man blir så dag vilsen nu när älsklingen har vart hemma och sjukskriven sen i måndags... Min stakare hoppar på kryckor han nu :( Men foten brjar väl bli bättre men det är låång ifrån bra! Så i mondags kväll och i tisdags morse så var syrran här och hade hand om Selma eftersom jag var med han till sjukhuset eftersom han inte kan köra själv. Visst vi hade kunna haft med henne men det känns lite små träligt... Hon ska inte behöva vara på sjukhus i onödan, hon har redan fått vart på det så mycket redan i sitt liv....

Ja idag så har jag städat och greja, sen så var jag och hämtade pizza till oss som vi åt idag :) Gott! Sen nu i eftermiddag så har Emeli, Robert och Vincenth vart här och hälsat på en sväng :) Det är så roligt att träffa andra som har barn, Vincenth och Selma skiljer det ju bara två veckor mellan ungefär så de är ju ganska lika i utvecklingen med :) Roligt :)

Ja till veckan så är iaf Älsklingen hemma tills på onsdag kväll, sen får vi se hur de blir... Sen så får vi se om jag ska träffa Emeli och Vincenth en sväng, får även se om de blir att träffa Sara och Michelle oxå :) Det var längesedan nu så det vore roligt :D Tack så mycket för kortet föresten! Det var så finnt så :)

Ja igår var jag även på återbesök hos MVC, roligt att träffa Eva-Lena en sväng och få sitta och prata med henne :) Fick nytt recept på p-piller nu med så det blir att börja med det så fort som möjligt med. Hon fick även kort på Selma och Emil (min syster gick hos henne med när hon väntade honom), så hon blev jätte glad :) hihi... Vi fick även veta att nästa gång så vi ska ha en bebis så får vi ha Eva-Lena igen om vi vill det, och absolut det ska vi ha, hon ä ju så go :)


Jajja, nej nu ska jag gå och mysa med familjen :) Ha en trevlig helg med er allihoppa!


Solen skiner :)

Ja vilket väder vi har :) Så underbart skönt! :)
Idag vaknade Selma vid nio och ville ha mat så då klev hon och jag upp ur sänge. Efter att hon hade äte så var det min tur att äta och greja lite. Sen vid tio så la jag ner gumman i vagnen för att sedan ta en timmes promenad :) Så underbart skönt var det!
När vi kom hem sa var Selma jättepigg så jag la henne under babygymet en stund, då ringde Kristoffer och min stakars älskling är i norge och har antagligen bröte eller stukat foten... Så när han kommer till stan sen så blir det att följa med honom till sjukhuset. Tycker synd om han...

Igår var vi  ner till Åtorp en sväng igen. Där träffade vi Emil och hans familj :) Mamma och pappa bjöd på mat och äppelpaj :) mums!



Jopp

ja det blev allt Monopol igår :) mysigt och roligt och jag tog hem segern :D hihi...

Selma ligger nu här i soffan brevid mig och sover, om en stund är de dags för mat och pyjamas på för henne. Sen är det förhoppningsviss sex timmarssömn som väntar! Ganska gott både för henne och mig...
Imorgon ska vi till BVC igen och se om hon har växt något, alltid lika intressan! :) Men jag antar allt att hon är några gram tyngre och några centimeter längre :)
Det finns nog ingen som kan förstå hur underbar hon är :) Jag älskar henne så!

Kristoffer är så underbar! Så gott när han tar hand om lillan på morgonen och jag får sova en sund extra... Det behövs allt ibland! :)
Selma och jag älskar dig massor! Men de visste du ju redan ;) hehe...

jahop

Hopp... Då blev de inge spelande ikväll... får vi väl se när de blir av då...



Nu är iaf dopet bokat, så den 18/10 så blir de av :) Ska bli så mysigt det :)

Selma

Det är den underbaraste människan som finns på dena jord! Mamma älskar dig så otroligt!
Nu ikväll ville hon inte riktigt somna som hon brukar... Vanligtvis så är det inga problem att gå in och lägga henne  när hon har äte och är riktigt mät, hon brukar somna nästan på en gång ligger bara och tittar en liten stund för att sedan sommna. Men nu var hon nog lite övertrött så efter ett par försök med tutten så somnade hon allt tillslut :) Inte konstigt, hon var ju vaken hella tiden hos Magnus och Emelie så då blir man ju sliten när man är så liten :) Min lilla prinssesa <3

Ja imorgon ska Selma och jag gå och hälsa på Emelie och Vincenth, ska bli roligt att se om han har växt något sedan sisst vi sågs :) 

Älsklingen är iväg och jobbar nu, men jag saknar honom så mycket redan... Sen den vecka ska han inte vara ledigt något som han brukar, tyvär... Men hoppas veckan går fort så det blir helg snart! Terese saknar och älslar sin Kristoffer!  


10/8-08

Nu är det söndag igen... Tänk vad fort tiden går...

I tisdags blev det en härlig promenad med Sandra, blir så glad över att hon tar sig tid att åka och hälsa på ibland :) Man blir så glad av att umgås med henne :)

I onsdags var Älsklingen ledig så vi passade på att handla upp matförådet en sväng igen, och till middag blev det älsklingens underbart goda kyklinggryta :) mmm, han är ju så duktig på mat den lilla rakarn!

Torsdags eftermiddagen tillbringades med Emma och Jenny! Sååå roligta att äntligen få träffa er tillsammans det blir ju jämnt så mycket skratt när vi ses! Synd att det inte blite lite oftare bara...
Ja i fredag skikade Emma sms med och berättade att hon och Martin flyttar till stan den 1e oktober, vi kommer nästan bli grannar med! Underbart! Hoppas på många promenader med dig nu :)

I fredags så var vi (Selma och jag) med mamma, pappa och Emil till Örebro, vi var till barnens ö och vandrade omkring i Wadköping. Sedan begav vi oss till Marieberg för en fika. Det hela avslutades med att Choffer kom ner till Åtorp och vi åt mat där. Mycket skratt blir det nu för tiden när man är där nere :)

Lördagen tillbringades i Karlstad med Selma, Kristoffer och Erik. Där inhandlades klädder till mig och Selma. Vi köppte även en ljutningsatts så vi skja ljuta av Selmas hand eller fot :) Kommer bli ett underbart minne det!
 På kvällen satte jag mig även och skrev ut lite kort och satte in i album :) Roligt nu när man kommer få ordning på allting :) Det enda som behövs nu är en ny kamera, men den får nog vänta ett litet tag till...

Idag så är det tvättstugan och sedan ska vill till Magnus och Emelie en sväng... Sen är det väl dags för älsklingen att åka till Norge igen...

Till veckan hoppas jag på att Diana ska komma och hälsa på, har knappt pratat med henne sen vi slutade skolan i Maj... Känns tomt.... Men det kommer nog bli ändringar på det hoppas jag :)
Får väl se med om vi ska träffa Emelie och lilla Vincenth med ifrån föräldragruppen :) Ja vi får väl helt enkelt se vad som händer :)

Hoppas ni får en bra vecka allihoppa :)


6/8-08

Är det höst nu eller är det bara jag som tycker att det känns så? :)


Finns det något som är så underbart som när man går in till sin lilla gumma när hon vaknar och man börjar prata med henne och man får världens leende tillbaka? Det går inte beskriva med ord hur det känns! En sådan sak måste upplevas! Tänk att man kan älska någon så liten så mycket! Det är helt otroligt! Om något skulle hända henne nu då skulle jag nog gå under! Hon är verkligen det bästa som finns, ja pappa (Kristoffer) är ju inte så dum han häller... Utan de två i mitt liv så är inte jag någon. Jag älskar er!

Igår var vi till BVC, ja hon växer kan jag ju säga, nu väger hon hela 4100 gram och är 54 lång :) Min stora tjej!



Nej nu är det lika bra att försöka att sova, jag har ju gumman själv inatt, pappa är ju i Norge en sväng igen.

Killikill i maggroppen, nu stänger jag dagboken :)


rubrik

Måste börja med att säga gud vad skönt att slippa st¨ålande solsken! Jag vet jag är konstig, men jag är som jag är ;) Jag längtar faktiskt till hösten nu... Tänk er vad mysigt att kryppa upp i soffan en grå höst kväll med massa tända ljus och god mat! Fy vad underbart!

Brist på fantasi om vad jag ska skriva så får jag väl berätta om vad vi har gjort i helgen :)
I fredags kom mamma och pappa hit, mamma färgade mit hår :) Såå skönt det var över ett år sedan jag gjorde det. Så nu är det ljusare faktiskt, och så ljus som jag är nu har jag inte vart sedan jag var naturligt blond :) Men det får gå några veckor till nu så ska jag färga det änu lite ljusare tror jag :)

I Lördags var vi och köppte en spjälsäng till gumman :) Sen var vi till Choffers mormor och åt mat :) Gud vad jag älskar hennes mat, den är underbar! Sen på kvällen blev det att ligga i soffan och titta på film :)
I Söndags tog vi oss en tur till Vingåker så jag fick ett par jeans av älsklingen :) Sen åkte vi vidare till Örebro och gick på Ikea där vi inhandlade grejer till Selmas rum, så nu ser det verkligen ut som ett barnrum där inne, så mysigt :)
Ja sen på kvällen blev det att bada snuttan och se på film.

Inatt har Selma sovit själv inne i sitt rum och det gick så bra så :) Hon somnade till och med lättare där inne än vad hon gör inne i vårat rum :) hihi...
Så underbar är hon det lilla livet :)

Idag händer det nog inte så mycket... Får se om vi ska träffa Carro sen eller hur de blir...

Imorgon ska vi till BVC, väga och mäta Selma :) Ska bli roligt, nu är det ju ändå två veckor sedan :)
Vi ska även träffa Sandra imorgon för en promenad! Så bli underbart det!

På onsdag är älsklingen ledig så då får vi se vad vi hittar på för skoj :)

Ja det är de planerna som vi har inför veckan... Sen får vi se om det händer någe mer :)
Ni får ta hand om er, allihoppa!
Puss från min och Selma :)


RSS 2.0