Bebisens hjärta :)

Ja idag var det dags för ett nytt besök hos barnmorskan. Det kändes som att det ändå var på tiden, vi har ju inte vart där sen vi var på inskrivningen i november... Men nu kommer det att bli mer regelbundet, ska dit igen om ca 3 veckor, den veckan börjar öven föräldragruppen med så det ska bli intresant :)
Men i dag fick vi iaf veta alla svar på prover och sånt som gjordes på inskrivningen, och allt såg jätte bra ut :)
Sen fick jag även vetta det att jag har en såkalad "negativ" blodgrupp, och det är tydligen inte så vanligt om man säger. De flesta brukar ha en positiv blodgrupp men inte jag... Så de innebär att jag ska göra 3 blod prov under graviditetesn gång, men nu har jag visserligen bara en gång kvar eftersom jag gjorde ett på inskrivningen och en idag... Så den sista gången blir i vecka 30 där någon gång...
Men det innebär att när bebisen födds så kommer mitt och bebisens blodd att blandas, och eftersom att bebisen kanske inte får min blodgrupp utan Choffers som antagligen är en såkalad "positiv" (normal) bloddgrupp om jag då får i min det "positiva" bloddet så kan det slå lite slint i mitt huvud eftersom att det är en blodgrupp i mig som inte alls ska vara i mig. Så när bebisen födds så kommer de att ta ett blodprov från navelsträngen och skika vidare på labb och efter en stund får vi veta vad bebisen har för bloddgrupp, och har inte bebisen samma som jag så måste jag få en spruta i rumpan!
Så nu är det bara att hålla tummarna att bebisen får samma som jag, så jag slipper sprutan :) haha...
Ni blir inte förvirrade va ;) haha....

Sen när vi var hos barnmorskan så mätte och magen för att nu kunna börja på min "utvecklings kurva" och den började där den skulle vilket oxå var väldigt skönt att höra :)

Sen fick vi även lyssna på bebisens hjärta :) Gör coolt var det! Det räkte med att hon satte den där grejen mot magen så hörde man något som en galoperande häst, och det var hjärtat! Det har ganska hög "hastighet" nu om man säger så :) haha, men det kommer att bli normal takt på det med tills det är dags att komma ut :)

Längtar mer och mer nu efter våran lilla älskling som är där inne... Undra vad det kan vara för någon, hihi...


Gårdagen då...
Ja då var det kalas, Emil fyllde 2 år :) Tänk han börjar bli stor! Tiden går ju så oerhört fort allså! Det är helt otroligt allså :) Han är ju iaf för go den ungen :)

Sen när jag lämnat kalaset så var det dags att hämta Choffer på jobbet, sen hem och byta om för att vi sedan skulle gå iväg till Maxim för att äta god mat :) Vi hade ju ändå 3 årsdag igår så vi tyckte att något mysigt kunde vi ju göra :) Och mysigt blev det :)
Tack älskling för en hel mysig kväll! Du är de bästa som finns!


Imorgon ska jag iväg till skolan, det är dags att ha lite hanledning med examensarbetet... Nu gäller det att ta tag i de där, för nu är de inte länge kvar... Det kommer bli en jobbig tid nu, men gud så skönt när det är över :)
Efter jag har vart på skolan så ska jag träffa Carro för en fika och sen blir det att gå hem och helg städa för att senare på kvällen mysa ner sig i soffan och äta fläskfile och råstekt potatis :) mm, längtar massor :)

Hoppas ni får en bra och trevlig dag imorgon allisammans!

Här igen...

Jag antar att det är dags att skriva lite igen :) Det var ju ett tag sedan nu :)

Barnvagnen är bestäld :) Det blev den jag hade med i det förra inlägget med en hårdlift till, och det kommer att bli så perfekt! Så nu tycker jag att tiden kan ta och springa på lite så det kan bli juni/juli där någon gång så ska vi hämta ut den, sen är de bara att invänta bebisen :)

Nu har vi fixat det mesta med grejer som vi behöver när bebisen kommer känns det som...
Skötbord får vi från syrran,
Vagga lånar vi av mamma och pappa (den vi hade när vi var små)
Barnvagnen är bestäld och det är bara invänta att vi ska hämta den i sommar.
Klädder är fixat till den första tiden, (det blir ju mer sen när man vet vad det är för någon som kommer ut)

Det vi har kvar att inhandla är ju täke, kudde, lite mer lakan, sen babymobil att ha över vaggan, sen blir det ju att köppa blöjor och krämer, oljor och allt det ju närmare förlosningen vi kommer... Men sen är det säkert med massor av mer saker som man ska ha som vi inte allt har tänkt på... Men det som är bra är att jag har en syster som tänker åt oss :) Det är ju så svårt när man inte har vart med om detta själv :P haha... Men sen kommer man ju att köppa massor av grejer som inte alls är nödväniga utan bara sötta :)
Men jag tycker att tiden kan gå nu så bebisen kan komma ut, det skulle vara så underbart :)



I fredagskväll var vi iväg och bowlade,  så roligt var de :) Skoj att man sprang på Emma där uppe i hallen med :) De är ju inte varje dag man ser henne... Tyvär...

Påsk afton var vi till mamma och pappa hela dagen. Den mesta tiden gick åt att härja med Emil, så go unge allså :) Och tänk, imorgon fyller han 2 år :) Så då blir det att åka på kalas med, mysigt och roligt :)

En sak till som är imorgon, Älsklingen och jag har vart vi i 3 år :) 3, underbara år måste jag säga. Älskar han mest i hela världen, och det känns underbart att få äran att bära hans barn :)
Du är den mest underbara människan på hela jorden! Jag Älskar dig!


Ja... Vad ska jag säga mer då... Det var nog de roliga i mitt liv det... hmm...
Hoppas alla har haft en bra och skön påsk!
Ta hand om er där ute!

Muuu

Ja, jag kan säga att jag känner mig lite som en ko... Haha.... Vissa likheter finns ju iaf :)


Ja bebisen sparkar på som bara den nu, idag har det sparkat ganska mycket :) Men som tur är så gör dom inte så ont än som dom säkert kommer att göra...  Nu är de ju bara mysigt. Det är så roligt att se hur älsklingen lysser upp med när han ligger och har handen på magen och det sparkar till :) Underbart!
I lördags var jag till K-stad med syrran och då blev det att inhandla den första bebisdräkten, gör gullig var den :) Och på lördag ska Kristoffer och jag till örebro och bestäla barnvagn :) Det blir nog den vagnen på bilden i den färgen :) Sen ska vi ju ha en mjuk eller hrd lift till, men det har vi inte bestämt vilket än, de får vi se på lördag :)
Sen på måndag åker jag till Ullared för att handla barnklädder och massa grejer. Det kommer bli så roligt det med :) Hihi...

image134

Nu är man inne på den sista praktik veckan med, tänk vad fort 6 veckor har gått allså! Ujuj... Ska bli så roligt att träffa lite folk sen igen när skolan börjar. Tur att man har träffa sandra några kortisar den senaste veckan, blir alltid lika glad av den människan :)



Ja vad ska jag berätta mer då... Hmm, nja... Det får nog vara bra så för idag tror jag...
Men ta hand om er där ute!
Puss o Kram


Igår

Ja den 29/2-2008 kände älsklingen den första sparken :)


RSS 2.0