Coca Cola

Måste säga att det är underbart gott :)

Idag har det inte hänt så mycket... Vart hemma mest, sove. Känner att deta kommer att vara ett väldigt långt lov... Jag vet iaf att jag inte är den som trivs med att vara "arbetslös" så jag måste se till att få ett jobb sen när skolan är slut annars vet jag en som kommer att vara mer eller mindre galen iaf :)

Var och tittade på lägenheten idag med. Ja vad kan man säga mer än att den var helt perfekt? Men den hade vart mer perfekt om köket hade vare större! Då hade vi inte tvekat. Det jag tyckte mest om i dena lägenheten det var att badrumet var något större än det vi har nu, men det är ju ändå köket jag vill ha större. Vi får ju inte riktigt plats med alla våra bunkar och maskiner som vi har :)
 Sen är vi ju ändå kära i vår lägenhet med. Vi har ju fått gjort den som "vi" vill, det skulle vi ju inte få i den här. Så därför tar det ju emot lite det med.
 Så vi kom fram till att vi ska lugna oss lite och fortsätta att leta lite. Får se om det dyker upp någe intressant som kan vara mer perfekt än den vi titta på idag.

Annars händer det väl inte så mycke mer...
Choffer åker till Höljes i helgen, så då blir jag själv hemma från Fredag till Söndag...
Tänk att när han var till höljes förra året så var jag här i lägenheten och slippade på vägarna för att få dom färdiga för att tapetsera :) Så snart har vi vart sambos i ett år :)
En helt underbar tid måste jag säga! Älskar dig min snutt!
Saknar dig väldigt mycket här hemma.
Gasa på så du snart är hos mig igen! Älskar dig!

Måndag...Igen...

Ja då var det en ny vecka... ujuj, vad tiden går fort, kommer bara att smälla till så har skolan börjat igen... men ska inte tänka på det nu, det är sommar lov och solen skiner :)

Idag har jag jobbat några timmar. Sen umgåts med älsklingen innan han åkte till norge igen, och givetvis gjorde gjorde jag så att han kanske inte kommer ända fram ikväll eftersom att hans kör tid kanske tar slut, men det är ju så gott å pussas och kramas :D tur att han snar är hemma igen!
vi har även prata med Stig (vår "hyresvärd") idag, ti ska antagligen ivägg och titta på en lägenhet imorgon, den ligger tydligen på södra ringvägen så det kanske inte är så lockande. men man kan ju titta iaf för det skulle vara helt underbart med ett störe kök... har tröttna på det här lilla plutt köket... så vi får se vad som händer och hur de blir...:) det är oxå en tvåa, på 54 kvm och den här är på 56 kvm... så ja, vi får se hur de blir som sakt...

Ja... helgen då... ja eftersom att det regnade på midssomar så blev det ingen båttur, tyvär... vi vart erbjudna att följa med till Linhult men vi tackade nej, det är ju så, det är ju underbart att få sova hemma :) så istället var vi till syrran på dagen och åt mat och litesådär, sedan på kväller kom erik och julia hit så vi gjorde mat och spelade spel! en gör mysig kväll om jag får säga det själv :) så det tycker jag att vi kan ta och göra om någon gång!

Lördagen blev lugn, vi var hemma mest hela dagen och myste och greja lite, söndagen lika så...


Hoppas att nu sommar värmen stanar! skulle inte vara några fel alls det!

Jajja... Men hoppas de e bra med alla er där ute!
Ta hand om er!

förresten!

Ingen gör mig lika glad som du! Älskar dig Kristoffer!image32

Våran semästerdag i Norge ;)

Ja, eller kan man säga min?? :)
Ja då bar det av iväg mot Norge med älsklingen i lastbilen igår då... Jag semästrade och han jobbade ;) Men det är ju så, det är ju inte varje dag han kan umgås med mig och samtidigt få betalt ;) hihi.
Vi lämnade Kristinehamn vid halv 7 eller något, sen bar det av mot vårt slutmål, Brambhu eller hur de nu hetter i Norge dit vi skulle.
 Så när vi var i oslo så blev nog jag helt plötsligt super aktiv och det är ju lätt att vara det när man sitter i en lasbil och måste ha bälte på sig. Så vad gör jag, jo jag tar fram kameran och jag tar kort på allt jag ser, folk som sitter och väntar på bussn, folk som, springer nunor i bilar... Ja allt som jag kan ta kort på när jag är på lite udda humör.

Och mitt uppe i allt frågrar Choffer mig:
(han) - Är du trött älskling och skrattar?
(hon) - Ne, jag har bara roligt, säger jag och är på väg och dö av skratt :)


Men efter ett tag så lugnade jag ner mig, som tur va kanske...
Vi hade åkt yterliggare en bit då jag helt plötsligt hör hur Choffer sitter där borta bakom ratten och mumlar...
Så jag frågade vad han sa. Men då började han bara att skratta och vägrade först att säga vad han sa. Men efter en liten stund sa han såhär med ett leende på läpparna:

-Jag har börjat prata tyska för mig själv på kvällarna när jag har tråkigt. Här om dagen räknade jag till hundra.

Och jag som redan då var så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen var på väg att dö! Ja av skratt allså :) Ja fy fan vilken kväll de blev allså....
Mycket skratt och mycket mys :)

Dena dag, allså hemvägsdagen har varit betydligt lugnare än igår. Kan bero på att jag har haft on i magen, att jag har sove och läst och ja pussa på älsklingen med :)
Lägger upp lite bilder från dessa Norge dagar med ;)

Ja nu är det midsommar med te helgen, allt som man ska dricka är inhandlat och så... Så då åker vi ut på sjön och ska tälta på någon ö och ja, grilla, dricka gott och ha det bara helt underbart skönt :D

Vi hörs efter eller under helgen! Så ni får ta hand om er!
Puss
Terese Svensson




God Kväll Världen

Prison Break
Ja då har man börjat att titta på säsong 1 igen då.... Och fy fan va bra det är! Längtar till den andra säsongen kan komma ut så man kan köppa den så man någon gång kan få se fortsätningen ;) Eftersom att vi inte har 3an så kan jag ju inte se det när de går på tv...
Och man kan ju inte säga annat än att Wentworth miller är helt underbart snygg! Han är nääääästan lika underbart snygg som min Kristoffer är :P

Annars händer det inte så mycket. Har haft lov i två veckor imorgon. Så jag jobbar ibland och åker lastbil ibland, är ute ibland :) Och till helgen är det midsommar får se hur det blir om vi lyckas få igång på magnus båt så man kan fira midsommar på sjön igen...  Grilla lite, äta god mat och dricka en del gott! Det skulle vara helt underbart!
Jag och älsklingen i ett aldeles eget tält ;) och massa andra människor i andra tält :P Och förhoppningsviss så skulle jag ju då kunna få invigga mit stormkök :)

Ta hand om er där ute :)
Puss från någon som är sååå lycklig :)






Kusinens student!

Ja... Tänk igår tog min underbara kusin studenten. Hon var helt underbart vacker både igår och idag....
Jag förstår inte, jag blir alltid så rörd när är på såna tillstälningar... Och saken gjorde det ju inte bättre att det var Carros "dagar" häller! Det kan vara för att man inte riktigt vet om hon kommer bli kvar i Sverige till hösten eller om hon flyttar till mor och far i usa... Med tiden får vi se, men drar du så kommer jag sakna dig!CarroCarroCarro balCarro student!
Du var helt underbar idag gumman! Men det antar jag att du redan vet :)





Jaha???

Då var man här då... Undrar igenkligen vad jag ska ha en blogg till :)  men känner jag mig själv så kommer jag nog att använda den ganska mycket ändå...:) ja, det ska bli intresant att se....


Puss på er

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0