1 Vecka :)

Ja för en vecka sedan kom Selma till världen :)
51 cm lång och vägde 3080 :)

En underbar vecka har det vart, men jag har inte orka gjort så mycket än. Men till veckan hoppas jag att familjen kan börja med en och annan promenad om dagarna :)
Kristoffer har vart underbar i veckan, vilken pappa han är! Han städar och tvättar, lagar mat och tar han om mig och Selma :) Vilken karl jag har!

Jag älskar er! Ni är mammas allt :)

Äntligen ny vecka!

Jag måste säga att det känns skönt att lämna dena vecka efter sig nu... Det har inte vart en lugn dag på hela veckan...

Måndag: Var till farmor.
Tisdag: Träffade Eva, Carro och Sandra för att fika. Sen kom mamma.
Onsdag: Till Örebro och hämtade barnvagnen, eftermiddagen barnvakt åt Emil.
Torsdag: Student i Sunne.
Fredag: Student i stan, studentkalas i Nyble.
Lördag: Födelsedags kalas på Cafe Pärlan, Till Degerfors och satte i en ny enhet till fläkten eller vad man säger till bilen (så nu blåser de kallare iaf än vad det gjorde innan vi behöver inte ha rutorna nere längre iaf  ;) ), tittade på studenterna när de gick in på balen.
Söndag: Tvättstugan.

Ja de är så min vecka har set ut... I fredags så var jag sååå trött men när vi skulle sova så gick inte det så jag låg och petade på Choffer hela tiden och han blev nog ganska trött på mig tillslut :) hehe...
Lördags kvällen var iaf lugn och skön. Efter vi tittat på studenterna så åkte vi först till Lillemors och köpte godis, chips och dricka, sedan upp till MC donald och köppte med mat hem för att sedan anlända i soffan och titta på sista halvleken i fotbollen. Som givetviss Sverige förlorade, blev du arg då EVa ;)
Det merktes att det var längesedan vi hade en sån "mat och godis" kväll för gud vad konstig i magen jag blev. Det var längesen med både mc donalds och godis, men det var riktigt gott igår :) Är inte sugen på sånt längre nästan vilket är bra visseligen :) hehe...
Skönt att älsklingen har vart hemma idag, jag har vart så seg idag med... Han har vart underbar som har sprönge mellan lägenheten och tvättstugan + att han var till maxi och handla och gjorde mat sen :) Du är guld värld hoppas du vet det :)  

Ja dena veckan har jag bara lite med planer än så länge...
Onsdag ska jag till barnmorskan mäta magen och lyssna hjärtat. Vi ska även skriva ett förlossningsbrev som jag ska ha med till förlosningen när det är dags så barnmorskorna vet lite om hur jag vill ha det.

Torsdag morgon ska vi iväg och skriva i faderskapspappren och gemensam vårdnadspapper bra att ha det gjort om det skulle hända mig något eftersom att det bara är jag som har vårdnaden om barnet och allt annars...
Sedan torsdag eftermiddag/kväll ska vi till Farbror Magnus, han fyller år så då blir de kalas där :) hehe...

Så vill någon hitta på något i veckan så vet ni vilka dagar jag har tid :) hihi....
Nej nu tror jag att jag ska säga god natt faktiskt... Är lite trött... Men ni får ha de så trevligt allihoppa där ute :)

Pussi puss

Barnvagn

Ja idag har vi hämtat hem den :) Och jag är jätte nöjd, och jag tror Choffer är det med :) Efter vi va i Örebro åkte vi till Degerfors och var barnvakt till Emil en stund. Trevligt :)

Igår så träffade jag Eva, Sandra och Carro på en fika. Det var roligt att träffa er, det kommer bli lite tomt i stan nu när Eva åker på EM... Men jag överlever nog de med, sen hoppas jag att jag får träffa Sandra till veckan igen :)

I morgon bär det iväg till Sunne för att se kusin Robin ta studenten :)  Ska bli roligt det :)

Ikväll blir det en hel kväll ensam med kanal 5 :)
19.00 Unga mödrar
19.30 Vänner
20.00 Frusna män söker :)


Haha, det var det roliga jag hade att berätta för idag :)
Ha en trevlig kväll :)

Pussi puss


Imorgon...

Ja äntligen har barnvagnen komme så imorgon åker vi till Örebro för att hämta hem den :) Hoppas att den blir så bra som vi hoppas på, och så snygg som vi tror att den kommer vara :) hihi... Ja de merks imorgon!

Nu ska jag snart ta och durcha och sen blir de att gå ner på stan en sväng för att träffa godingar från klassen :) Sen kommer nog mamma vid tre tror jag, och sen kanske det inte dröjer för länge innan älsklingen är hemma :) Jippi!!! :D


29 dagar kvar nu :) Hoppas det kan vara någon dag mindre :) Vad mysigt det skulle vara! Snart är vi verkligen mamma och pappa :) Men jag måste erkänna, jag kommer nog sakna magen otroligt mycke... Det är ju så mysigt när de rör sig och har sig där inne :)

Rubrik?

Ja, då sitter man här och är arbetslös! Det känns lite konstingt måste jag säga, men å andra sidan så skulle jag inte ha orkat jobba nu häller tror jag... Så de där med jobb, de ska jag ta tag i om ett år eller något :) Bara hoppas det finns mer jobb då än vad det gör nu :)

Ja, i fredags avslutade man sina två års studier på fritidsledarlinjen, och tänk jag är "godkänd" med :) Underbart! Fredagen började med frukost mys med klassen klockan nio, sedan vidare till aulan klockan elva där det var våra fritidsledarintyg blev utdelades :) När det var färdigt där så begav vi oss ner till matsalen och åt smörgåstårta, mumms! Sedan gick vi ut i solen och våran klassföreståndare höll ett litet tal för oss. Sedan var det dags för splitring, vissa skulle hem  till sina familjer och firra andra hade annat för sig.
Men vi drog ihopp ett gäng som gick till Älvängen och spelade kubb och njöt av solen :) 
Runt kvart över 5 avgick bilen som tog oss till Skåre för en sista kväll med gänget :) En mycket trevlig och mysig kväll :)
Runt halv 11 kom älsklingen för att hämta mig, då det var dags att bege sig hem igen, då övriga i klassen skulle ta sig in till Karlstad för utgång. I bilen låg det en rosenbuket och ett gullit kort på min examensdag från min underbara älskling :)

Lördagen började med att vi träffa Jimmy, Sara och Michelle :) Det blev att gå några varv på stan, sedan ta sig en fika på cafe paus, sedan gå hem hit. Då Jimmy passade på att spela lite geutar hero och Michelle prövade våran babysitter. Hon tyckte nog att det var rolig i början, men hon tröttnade efter en stund med, men det kan bero på att hon var ungrig med :P hehe... Så sött är hon :D

På kvällen så var det dags för fastingens äventyr... Så Erik, Eva och hennes vän Madde kom hit för att sedan bege sig av ner på stan, då jag efter en stund vände hem igen för att sova :) Men vaknade vid 3 då älsklingen försökte att smygga in, men de gick som de gick :) hihi...

På söndagen var det dags att bege sig ner till Åtorp där det skulle vara lite examens kalas till min ära. Då mamma och pappa bjöd på kalskuret och potatisalad :) mumma :) Till efterätt hade jag gjort en jordgubbstårta, och jag måste själv säga att den blev allt bra god :D hehe...
Jag fick även paket av familje, 1000 kronor på gulldfynd! :) de tackar jag så för, alltid roligt att köpa smycken! :)
En jätte mysig och trevlig helg har det vart :)

I måndags kan jag inte säga att jag gjorde så mycket annat än att sova :P Men de var nog välbehövligt efter en sån helg, jag kan säga att det tar på krafterna att vara med barn :P Jag vaknar varje gång när jag ska vända på mig nu på nätterna, plus att det är så varmt inne i sovrummet... phuu... Men inte klaga, bara njuta :)

Tisdagen tillbringades med Carro kusin :) Först var vi till the pub och åt mat sedan blev de att promenera lite, vi  gjorde inte så mycket men helt plötsligt var de kväll. De är ett tecken på att man har haft en trevlig dag :) hehe...
Så på kvällen så åkte vi till maxi och skulle handla lite, och där sprang Choffer och jag på en BRIO lära gå vagn förr 99 kronon, ordinarie pris var 299-399 så det var ju inget att tveka om utan det var ju bara att köppa det :) Det gäller att tänka framåt ;)
Men jag ville ha vettenmelon och det fanns bara odelade på maxi och en hel ville jag inte ha :P Så efter vi skjusat hem Carro så åkte vi till konsum för att se om det fanns där och det gjorde det :D
Där hittade vi även det babygymet som vi har vart suga på att köppa, men det var ju bara det att det var 200-300 biligare än vad de har vart där vi har tittat så det var lika bra att köppa det med :) haha, roligt när man hittar saker som är biligare än vad man räknat med :)
Vi köppte även nät till balkongen som vi satte upp så katterna inte kan hoppa över staketet, så det hoppas vi på kommer funka nu :)

Ja och nu ska jag ta och ringa till babyproffsen för att se om barnvagnen har komme... Hoppas, hoppas :D



Idag vandrar vi in i vecka 36 av 40... Vem vet när den lille vill titta ut, det kan lika gärna bli imorgon, eller om 6 veckor, man vet aldrig :) Längtar massor nu! :)
En sak som mamma sa i helgen kändes lite skumt...
-Nu får vi se om vi hinner ses mer innan bebisen har komme....
Ojojj, de är värkligen nära nu :)

RSS 2.0