Är deta lycka?

Jo jag kan tro det :)

Älskar dig min underbaring! Skynda dig hem, jag vill ha en kram! :)


lov! underbart skönt!

ja då är de en vecka sedan broder var med i en bilolycka nu då, men som tur var är det bra och det merks inte på han att han har vart med om en... phu, blir så nervös på den ungen allså :P

ja nu är det lov oxå i en vecka, helt underbar måste jag säga... :) det är välbehövlit... :) ska ta tag i att göra lite tentor dena veckan med. och givetvis ska jag ju följa med mig älskling och åka lastbil, de e ju ett måste nu när jag är ledig :) 

i helgen blir det bowling med syskona med respektive :) de kommer att bli skoj de med :) 


min gravida vän :)

är inte längre gravid :) igår fick hon en bäbis pojk :)

Helg :)

Måste säga att det ordet är underbart när det formas i munnen :) och det är sådana här dagar när man har vart i skolan en stund man ska inte jobba och man har en hel helg framför sig det är då man kan tycka att det kan vara trevligt med att städa, idag är en sådan dag, så det gäller att passa på under tiden man vill :) haha....

efter jag var i skolan kom storebror hit en sväng och drack en kopp kaffe, och han passade på att spela lite ps3, så nu dröjer det väl inte så länge förrens han har det han med... :)
Ikväll ska vi till Magnus och Emeli och äta mat och se på Idol och spela spel, så det blir nog mysigt det :)
Annars så blir det nog en lugn helg för min del. Men det kan man ju aldrig säga aldrig om :) haha... Jag vet ju hur jag är ;)

Trevli helg på er!

lallllllaaaalla

hopphopp...
då kom man hem från skolan för en timme sedan då ungefär... borde sätta mig och börja läsa in mina från varotimmar kom jag på just nu... hm, ja det vore en bra ide att ta tag i :) mm... men får ta och blogga lite först :)

jag blev så mys suggen, tänk er vad underbart gott att bara kurra in sig i en filt med några vänner runt sig med tända ljus och en mysig film och lite spel spelande :) gud vad underbart! ja det vore värt att fundera på.
men ikväll blir jag ju själv hemma som vanligt så då får det bli att tända ljus för mig själv och slå på en film och bara tycka synd om mig själv :)
måste säga att ensamheten tar lite på en nu såhär på hösten, på sommarn går de allt bra, men ibörjan av hösten är de bara tråkigt. det är okey när snön kommer för då blir det ju endå ljust på ett sätt :)
haha... vad bra jag är på att tycka synd om mig själv ;) men någon gång får man väl göra det med:)

kristoffer, jag saknar dig och du är alltid med mig! pussipuss på min prins ;)


bowling

igår var vi iv'g och bowla med några klasskompisar till mig... ujuj... vilken otroligt härlig kväll :) det är ju inte varje helg man får sin fylla av drinkarna ute, men igår lyckades både choffer o jag... det var inte biligt, men det var jävligt roligt :) haha...
men det var nog tur att jag gick hem när jag gjorde... annars vet jag inte hur det kunde ha slutat ;) haha...

nu har älsklingen åkt för att jobba igen... jag förstår inte att det är så jobbigt att han ska åka på en söndag. jag borde ju bli van någon gång tycker jag... men börjar att få svårt att tro det nu... men men.. så är det...

annars händer det inte så mycket här hemma... allt rullar på som vanligt...
hoppopp :)


Stackar mannen med medaljer som bara putsar sinna minnen....

"man väntar på en förändring men man gör ingentig för att det ska bli en"
dagens kloka ord :) tänk tom jag kan få en snilleblixt ibland....




ibland kommer saknaden om att inte längre ha dig vid min sida som man hade förut. enligt mig så hade vi roligt, en underbar tid tillsammans men någonting hände och du gled ifrån mig. men jag förstår ändå inte varför? vad var det som blev fel eller var det bara det att vi växte ifrån varandra fast jag inte merkte det först?
man får vänner som man tror man kommer att ha resten av livet, men efter allt tiden går så förändras man och man går skillda vägar fast man igenkligen inte vill...




Kristoffer, du är mitt ljus, du vet det va? så oerhört glad att du finns där för just mig!


kalles randiga banan

ja en sådan tubb ligger det nu i våran kyl, och jag måste nog säga att den var godare än vad jag trode att den skulle vara :) visst det låter skumt men det är iaf värt att testa... :)



nu är man tillbaka till skolan igen... ja det är dags att tesa tar tag i att göra det som ska göras nu känner jag... hmm... tråkigt men sant... :S det börjar bli en hel del att göra nu, hemtentor, seminarium och arbeten... urch och fy, men de får gå :)
och deta är sissta veckan Iriane är i skolan med :( kommer att sakna henne nu i några månader... men på måndag är det ju beräknat att den lille bebisen ska komma ut så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att allting kommer att gå bra :) hon kommer att bli en toppen mamma, det vet jag redan nu det :)

har glömt att berätta att vi har skaffa katt, eller ja :) katter två stycken vildingar har vi här nu som härjar och grejar för fullt, vi fick dom i torsadgs men det är först nu de vågar att närma sig atos, har var ju såååå farlig i början :) haha...
så det är bara att hälsa Sören och Bejjan varmt välkomna till oss och hoppas att ni kommer att trivas.
var och hälsade på choffers pappas nya hund i lördags med, en liten tax vid namnet Maja ujujuj, hon var så sött och go, och gissa vad hon sov gott i mitt knä :) hihi... mys pys de :) 


Pyssipyss från jag :)

återigen hemma :)

Borta bra men hemma bäst :)
måste säga att veckan har vart helt underbar. det är ju inte varje dag man går upp till ett dukat frukostbord och att man varje dag får maten serverad. Mormor Monica har allt vart en ängel i veckan med maten. men visst, ibland får man lite för mycket av de goda :P
 så nu har man set fotbolls arenan där Tord Grip en gång i tiden började. ganska häftigt att se att en sån liten ort har en sån pass stor arena som dom hade, och jag vet inte hur många fotbollsplaner dom hade... :) 
det var inte häller helt ovanligt att man blev utskälld av hundarna där uppe, eftersom att nestan varje hus har en älg hund och en hundgård på utsidan, och det var ju så, började en att skälla så började alla :P 
det var även roligt att få se Rolands alla grejer som han har där uppe... han har ju ändå rest väldigt mycket i världen så det är ju allt från budda statyer till pilbågar... :)  

ja så de där huset som det nu ser ut som att det inte blir så mycket med... eftersom att det stigger ganska mycket i prist genom budningen... tyvär... vi tycker ju verkligen om de där hust :( men men, det kommer väl nya hus, men tyvär inget som det där.

idag ska vi till mamma och pappa och äta rotmos och värmlandskorv, mums mums det :) ska bli roligt att träffa min lilla stjärngosse med, moster sknar allt sin emil nu :)

ne nu ska jag gå ocg pussa på min älskling och störa han lite så han inte kan spela tv spel :P haha...
ta hand om er!

RSS 2.0