Det är över nu!

Ja imorgon är det äntligen dags för examen! Helt underbart och jag tror och hoppas på att man är godkänd nu. Men jag har inte hört något annat så det borde vara lugnt :) hehe...
Så klockan nio imorgon ska vi ses på skolan och äta lite frukost och sådär, sen klockan elva ska vi ses i skolans aula där våra intygg kommer delas ut, sedan efter det så blir det smörgåstårta :D mums!

Sen på eftermiddagen blir det att umgås med Eva, Sandra, Diana och antagligen Carro :) Kommer sakna massor allså! Sen på kvällen blir det att åka till Karlstad för att umgås med resten av klassen och äta mat och lite sådär... Det kan nog bli trevligt det med :)

Sen på lördag ska vi träffa Jimmy, Sara och MIchelle :) Ska bli roligt att se om gullungen växer något :) hehe... :) Sen på kvällen blir det väl att följa med älsklingen i något öl tält eller något sådant, men de blir nog inte hela natten, de orkar jag inte :P

Sedan på söndag ska vi ner till Åtorp och äta god mat och jag tänkte ta med och bjuda på en jordgubbstårta :) mm, de kommer nog bli smarigt det :)


Idagär det 41 dagar kvar :) Kanske mer, kanske mindre... Man vet aldrig :)

Kristoffer, du är mitt allt! Utan dig skulle jag nog inte ha fåt någon Fritidsledar examen imorgon :) Du har alltid funits där när jag har klagat som mest :)
Jag älskar dig!

morsdag

ja då var det den dagen idag, tänk om ett år är det även min dag :) så underbart!
dagen har tillbringats nere i Åtorp hos mamma och pappa där det bjöds på grillat och potatisgratäng :D mumma!
mamma som hade vart i ullared i veckan hade köppt två vattenpistoler till Emil, och ja... gissa hur det går med en familj som oss? jo det vart vatten krig på hög nivå, hinkar åkte fram och min syster och choffer hade nog knappt en torr tråd på kroppen :) haha, en annan var ju lite lugn av sig och kasta bara lite vatten då och då :P men jag antar att efter bebisen har kommer så vill nog folk göra hämnd på mig och då är det min tur att bli genomblöt :) de e bra så länge man har något att skylla på :) haha! så nu sitter jag här hemma i soffan och är helt slut! det kommer nog inte dröja allt för länge innan jag tar och myser ner mig i sängen... själv tyvär eftersom älsklingen sitter i lasbilen på väg in te norge...

imorgon går man in för den sista skolveckan på fritidsledarlinjen... de känns konstigt, men gud vad underbart! snart är de slut och sedan dröjer det innan jag ska plugga igen känns de som :) efter mamma ledigheten blir de att söka jobb, jobb och jobb hoppas att man hittar något då :)

träffade emma i lördags med, det var mysigt de. de blev att gå till the pub och äta mat och sedan gå och titta på alla bilar från crusingen :) mycket finn fanns det allt :) hehe...


vett ni, nu är det 45 dagar kvar till beräknad förlossning:) snart har vi våran älskling hos oss, och på lördag blir det förhoppningsviss att åka och hämta barnvagnen ifrån babyproffsen :) hoppas att den har komme, jag är så nyfiken på att se hur den ser ut :)


jajja... de var väl de jag hade för den här gången...
ta hand om er där ute!
Puss terese

http://terese87svensso.bilddagboken.se
Lösen: fritidsledare

det spelande paketet :)

igår ringde de ifrån okq8 och sa att de hade ett paket där till mig som stod och spelade :) haha... babysittern hade komme :D
men eftersom jag inte hade någon bil hemma kunde jag inte hämta det eftersom det var ganska stort.
så idag så åkte vi dit när choffer kom hem från norrköpng och skulle hämta det.
när kassören kom tillbaka efter han hämtat det sa han:
- jaha, det är ni som ska ha det spelande paketet. alla här är jätte nyfikna på vad det är för något.

haha, lite roligt att det har stått där och spela för dom i två dagar nu :) 

vi är iaf nöjda med vårat inköpp :) hoppas bebisen kommer tycka om den med :)


jajja, det var väl dagens stora händelse... :)
hoppas ni har de bra allesammans! 

Kramar från jag 


Bilddagbok

Ja idag har man skaffat sig en bilddagbok med... Kan ju vara roligt att ha när bebisen har komme :)
För er som inte är medlemar ska skriva in fritidsledare som gästlösenord för att få titta på mina bilder :)
http://terese87svensso.bilddagboken.se


hoppas ni får mycket nöje :)

Söndag

Åter igen så har en lång och härlig helg paserat och det är dags för en ny vecka.

Det som har hänt i helgen är att i fredags var vi till örebro och gick i lite affärer, sedan åkte vi till degerfors och hämtade Emil på dagis och åkte hem och härjade med honom :)

I lördags var det dags för den årliga södra viken dagen så vi bestämde oss att åka dit. Med oss på vår färd var Peter och Kristin. Där uppe var det massor av sol och enhel del folk. Efter vi hade vart på viken var det dags att åka till Sunne där det blev mat och glass :)
Senare på kvällen så var det bara att vara hemma och ta de lugnt och skönt :)

Idag (söndag) så är det städning som har stått på listan. Skönt att få städa av ett tag, underbart såhär efteråt iaf :)
Älsklingen är helt otrolig, han är så duktig så :)
Sen har vi äntligen kopplat in våran tvättmaskin i lägenheten idag, skönt kan jag lova :) Men de mesta ska ändå tvättas i tvätt stugan, där ute får man ju ändå allt tort på en gång :) Men bra att ha om det skulle bli akut med någonting :)

Det som händer i veckan är att det är skola, vad som händer där vet jag inte. Men jag ska lämna in lite grejer som jag inte har gjort, men de e ju snabbt fixat :)
På torsdag så ska jag först till barnmorskan på morgonen och mäta magen och lyssna på bebisens hjärta :) Sen på eftermiddagen så är det föräldragrupp igen :) Skönt att choffer är ledig då så jag slipper gå själv :)
På torsdag ska vi även göra en felsökning på bilen för att få reda på vad det är för fel på AC:en... Det är inte så skönt att åka bil i dena värmen utan fläkt faktiskt... :) Men snart kan ju hoppas att det är fixat :)

Annars så tror jag inte att det händer så mycket... Det blir nog ganska lugnt :)


Ja nu är det mindre än två månader kvar tills det är beräknat att våran ängel ska vara hos oss :D Längtar mer och mer för varje dag som går!  Sen när man är inne och läser om folk som precis har fått barn och läser om deras glädje så längar man änu mer! :) Men snaaaart så är det våran tur :)

Det var väl det jag hade på hjärtat :) Hopaps ni har det bra!
Ta hand om er och varandra!

Puss från mig här hemma i soffan :)

helgen :)

gud vilken skön helg det har vart! solen har vart helt underbar!
igår så tog vi ohc åkte ner till långerud till choffers pappa och lillebror. där det blev att äta mat och spela kubb :) så mysigt så, men jag kom fram till igår att om det blir mer kubb spel i sommar innan bebisen kommer så får någon annan plocka upp pinnarna :P haha...

idag så åkte vi ner till mamma och pappa i åtorp där även lilleman emil var. där nere blev det att grilla och äta god mat :) så idag har vi vart ute i solen hela dagen vilket känns lite i ansiktet :) underbart det, bara hoppas man slipper att få pigmentfläckar... men de merks med tiden det :)

imorgon så blir det att återgå till skolan igen... men vet ni, snart är det slut :) underbart :)

idag har vi även vunnit en auktion på tradera, så nu kommer nog våran babysitter här i veckan, hoppas att det var lika fin som den såg ut på bilden :) hihi...

nej, ni får ha en fortsat trevlig söndagkväll :D
nu ska jag pussa på min älskling :D

Puss på er


Bebis :)

Ja idag har vi vart och hälsat på en gammal klass kompis till Choffer som fick en flicka för lite mer än en månad sedan. Michell, gud vilken sött bebis :)
Roligta att träffa någon i våran ålder som har barn och vet hur allting är nu innan när man är nervös och inte vet någonting hur allt kommer att bli :) Så det var nog inte sista gången vi träffade dem heller :)

Igår så var vi till Magnus och Emeli och grillade och hade trevligt med dem och lite annat folk. Jag vet inte om jag har haft så roligt på någon fest sedan jag blev med barn. Jag skratta iaf så tårarna sprutta stundviss :) hihi.... :D

I fredags så var Emma och Martin här, först bowla vi, eller de, jag var inte med, jag orkade inte riktigt :P Sen gick vi hem hit och titta på tv och sedan gick vi och köppte kina mat för att sedan se på film :) Gör mysig kväll måste jag säga! Hoppas det inte dröjer för länge innan de flyttar till stan så man kan träffa dem mer sen :) hihi....


ja... vad har hänt mer då... inte så mycket mer än vad ni redan vet tror jag :P

hopp hopp... ne ni får ha de så bra allihopp :)
Puss o kram

RSS 2.0