sommarstuga....

ja, de har jag komme på att jag vill ha! förstå vad mysigt! vid sjön ska de vara med :)

tur i oturen....

Ja... de kan man ju säga... Tycker så synd om dig Emma... Men hoppas du är på fötter snart igen!

bullbak...

Ja det bestämde jag mig för igår att det skulle bli dagens aktivitet. Och nu är de klart. Det kanske inte blev de snyggaste bullarna men måste säga att de blev väldigt goda :) men det fick bli en socker kaka med, den blev lite tor men ändå god :)  men vi får se sen vad pojken säger om dom, om de är godkända eller ej.
ska bli skoj att se!



jag vet inte... men man skulle nog kunna tro att sockerkakan är ett bröst... :)

Kolmården

Ja då kom man hem igår ifrån våran mini semester :)
Jag själv fick inte veta vart vi skulle förrens i fredags kväll typ klockan halv tio eftersom att han ville överraska mig:) och gissa om jag blev glad :)
så klockan 7 på lördgas morgon lämnade vi kristinehamn för att bege oss mot norrköping och lite längre bort. väl därframe så mötes vi av mycket folk och en lagom lång kö in till entrén, men som tur var så gick det fort. När vi kom in på området så började vi att prata om vart vi skulle börja, men kom fram till att Bamse land skulle bli nr 1 :) lite mysigt att gå där faktiskt :) Sedan vidare in i arken för att titta på alla djuren, allt ifrån kosor till delfiner :) ja vilken underbar upplevelse! Och det är faktiskt inte varje dag som man får se en björn göra magplask ;) haha, ja vad vi skratta.... Safarin var oxå en upplevelse, man får se giraffer, strutsar, lejon och andra djur som närsta går brevid bilen! 
Och måste tacka vädret för att solen var frame hela dagen :)

Sedan på kvällen istället för att åka hem så åkte vi till Berg som ligger brevid göta kanal där choffers pappa och familj var med båten. Så det blev att sova hos dom i båten en natt med, gör härligt. Vet inte när jag sov så gott förut. Kom även på att jag saknar sjön vääääligt mycket. 
Så det blev lite grillning och kortspelning, sen var alla trötta och det var dags att sova :) 
Vi lämnade Berg ungefär vid halv 1 i söndags för att börja vår resa hem igen.
Tyvär så glömde vi kameran i båten, så bilder kommer ni att få se i augusti eller förhoppningsviss tidigare :)
Vi stanade till en stund i Askersund och gick på snäck båten innan det var dags att bege sig ner till åtorp och äta mat... mums! mammas och pappas mat kommer nog alltid att vara bäst :) tyvär så hittade jag inte stinsen brinner... men fick med mig några andra filmer hem så det får väl duga det :)

Tack Kristoffer för en helt underbar helg med dig! Det finns ingen som är som du!
Älskar dig mer än vad Ragnar har hår på kroppen :)
Tack för allt :)


Orienten, grillad mat.

Efter en hårt jobbande vecka för Choffers del så kom den efterlängtade helgen...
Vi bestämde oss för att pröva på stans nya resturange. Vi tänkte att vi skulle ta cyklarna ner men just innan vi skulle ta och åka så öppnade sig himmelen och det började att spöregna! Jag erbjöd mig att ta och köra ner, men choffer vägrade så han körde den kvällen så ajg kunde avnjuta en kal cider :) väl där nere så bestälde jag marinerat lamm och marinerad kykling med pommes, tsatsiki, någon slags lök röra och en röd väldigt stark sås... mumsigt de :)
sedan åkte vi hem och la oss på soffan och tittade på den nya hannibal filmen. den var faktiskt ganska bra...

lördagen vart lugn den. större delen av dagen låg vi i soffan och tittade på skärgårdsdoktor. en helt underbar serie om jag får säga det själv, och jag tror att choffer tycker de samma. på eftermiddagen så skjusade vi choffers syster ut till skärgården till nån kompis därute. sen umgicks vi med choffers lillebror en stund på eftermiddagen. åt tacos, titta på bert och åt kladdkaka. :)
efter att choffer bleve sms teroriserad av erik halva kvällen så kom tillslu frågan om choffer kunde skjusa han och matte till mastis. eftersom att vi ändå inte gjorde någe viktigt så gjorde vi ju de snälla som vi är :)
sen åkte vi hem och inväntade att farbror magnus skulle ringa så att choffer kunde åka och hämta dom från en fest de var på. så när magnus ringde och choffer hade åkt så var det bara för mig att invänta sömnen :)

på söndagförrmidagen bestämde vi oss för att åka till örebro. etrast skulle vi köppa en träningsmaskin, (en sån man trampar på) eller så skulle vi köppa ett nytt köksbord. efter det att vi hade inghandlat träningsmaskinen så vandrade vi iväg till ikea där det var oerhört mycket folk! vi tittade på bordet och så sa vi att vi funderar på det under tiden vi är där. men när man såg vilken kö det var så sa vi att vi nog kunde vänta med de till nästa månad, och då hoppas jag att det blir att gå på ikea i karlstad för jag tror de har öppnat då :) äntligen! (men jag hade  inte bleve förvånad om vi hade komme hem med ett nytt bord ändå)
sedan återvände vi hem och vi åt lite och sådär...

kvällen kom och det var dags att sova.

idag så blir det att diska undan lite, sedan ska jag försöka att slå ihjäl en halv time på träning. men vi får se hur de går :) sen får vi se om jag blir med in till norge idag med. skulle vara mysigt de :)

du är såååå underbar ;)

Stinsen briner

Ja, i såna här stunder när jag inte kan sova så saknar jag mitt rum i Åtorp och favorit filmen stinsen briner... Det var alltid den som man slog på när man inte kunde somna, eftersom att det är just den jag har set hundra gånger så blev det alltid den :) Man kanske var medveten de första tio minuterna men sedan kom sömnen in. Fast jag älskar den filmen så blev nästa alltid att jag somnade när jag såg den på kvällarna, kan det kanske bero på att de sjunger så mycket? Ja, det är väl inte omöjligt de...
Men efter det att jag flyttade så blev filmen kvar hos mor och far, men jag tror att nästa gång jag åker ner till byn så är det med en film rikare, och det ska vara just med stinsen briner :)

       


älsklingen är i norge nu, hoppas på iaf att han sover nu, han som ska jobba imorgon...
miss you....
 


just det... har även börja leta efter några bra fisk tattueringar... jag vill ju göra en i mitt stjärntäcken men måste hitta den rätta bilden först. någon som har nåt bra förslag till sidor man kan titta på tattoos så säg gärna till :)
     

Jehovasvitnen....

Ja de var här igår och ringde på och dum som jag var öppnade jag. och där stog det en tjej stackare i min ålder och som delade ut någon brochyr.... Som tur var var hon kortfattad så jag slapp att säga åt henne och gå. Sen när jag gick ut med Atos en stund efter så är det jehovas folk över allt, jag visste inte vart jag skulle ta vägen för att slippa springa på någon. Men som tur var lyckades jag.
och inte nog med det, så vad vaknar man av idag? Jo att det ringer på dörren, men eftersom att jag låg och sov då oppnade jag inte, jag väntade ju ändå inte besök då.
Och tur var väl det, för när jag gick upp såg jag att det låg en sådan brochyr som jag fick igår innanför dörren... Ååå, vad arg jag blir på vissa människor...


Förövrigt har helgen vart lugn och skön...
I fredags jobbade jag och sedan åkte jag över åtorp hem och stanade där en liten stund. sedan var det dags att åka hem och göra en rejällstädning, tyckte att det ändå var lika bra när Kristoffer ändå inte var hemma.
Lördagen gick jag upp ganska sent. Så det var bara att gå upp och äta frukost och sedan ut med atos, i spöregn!!! vi båda ville in ganska fort sen ;)
Sen ringde Carro så det var dags att åka ner och hämta henne. Så sen blev det slappning och hårfärgning, ätning och att se på film. Kvällen slutade väl vid 1 ungefär.
Söndagen då ringde maria och väckte mig, hon ville ha barn vakt och självklart kunde jag vara det. man säger inte nej till att vara det till de där lilla scharm trollet :) Så jag tillbringade en stor del av dagen i degerfors. Sedan var det dags att åka hem och träffa Choffer en stund efter han kom hem från en helg i höljes och innan han skulle åka till norge.

Men idag blir de nog att inte göra så mycket, ja, kanske damsuga, det är väl dax igen :S Men annars hoppasjag på att solen ska komma fram så man kan ta en efterniddag på balkongen...

tack Carro för i lördags det var roligt att träffa dig ett tag igen :)


RSS 2.0