132 av 280 dagar kvar :)

Sitter nu och känner när min vän där inne sparkar :) Mysigt :)

Idag så har jag städa lite nu på förmiddagen. Har bara vardagsrumet och de "lilla" rumet kvar... SKönt! Men det får bli morgondagens uppgift det...

Nu om en timme ska jag träffa Emma :) Så det är snart dags att hoppa in i durchen. Sen efter jag har umgåts med henne så ska jag ta och baka bullar till kalaset på lördag, fr se om jag slänger ihopp en snoddas kakka med :) Mumma :)

Jajja... Så ser dena dag ut :) Hoppas ni får en underbar dag i solen!
Puss o kram från mig och magen :)

Nej det är ingen vanlig dag...

För det är Tesas föddelsedag, hurra, hurra, hurra :D
Ja då fyller man år idag... Tänk, hela 21 år :) hihi....

Vad händer idag då...
Jo på förmiddagen så har jag grejat med allt som ska komma i årdning här i lägenheten innför helgen när det är kalas för familjen. Det blir ju även första titten för dom flesta att se lägenheten så det vore ju roligt om det kunde vara lite årdning :)
Sen träffade jag Carro vid 1 då vi bestämde oss för att gå till maztis och äta mat för att firra min föddelsedag och för att Carro klarade körkortet idag :)

Sen vid 5 så är de ju praktik som gäller... Så ser min dag ut, mysig va?

Sen ikväll kommer jag komma hem till min underbara älskling! *dagens höjdpunkt*

Jajja... så ligger det till... Hoppas även Ronnie och Jenny får två sköna veckor där borta i Miami... Lyckostar ;)

Ingen känner mig såväl som du!

Ja nu är man inne på den 3e praktik veckan, nu är de bara 3 kvar... Och då är de lov nästa vecka och då ska jag bara  vara på praktiken i 2 dagar... Uj, tiden springer iväg allså!

Vissa dagar nu så käner jag bebisen ganska mycket, men vissa dagar är det knappt inget. Jag längtar till den dagen då Choffer ska få känna de första sparkarna med :)
Men jag försår inte, jag tycker inte att magen växer något... Det känns som jag har kommit till en punkt och har stanat där! Hmm... Hoppas den börjar växa snart iaf...
Vi var till Syrran förra helgen och spelade spel, och när vi kom dit så vissade Emil mig vart bebisen låg, och sen när han skulle sova så kom han och gav bebismagen en god natt puss :) Jag tyckte att det var så gulligt :)
Han är snart 2 år men det känns som att han på något sätt förstår vad som händer. :)



Till helgen så ska vi på 20 årskalas med, det ska bli roligt det! Ska bli roligt att komma ut ett tag med. De senaste helgerna har vi ju bara greja i lägenheterna... Så jag tror det kan bli skoj :)

Får se om jag ska följa med älsklingen och åka lastbil på söndag med. Han får ju sin nya bil idag, och han är ju så stolt nu :) 

Men i veckan måste jag  baka och greja en del med... Jag fyller ju år på onsdag men det blir inget kalas förens lördagen efter eftersom jag har kväll på praktiken på onsdag... Mycket bättre att ta de på helgen med så kanske de flesta kan komma :) 


Jajja, ne nu ska jag ta och durcha och sen äta lite mat och sådär... Men ha det bra allihopp så höres vi :)  


Trivs

Ja nu har vi bot i den nya lyan i en vecka :) och det känns så bra! vi stor trivs! :)

Första veckan på parktiken har bara sprungit iväg! Det har väl vart lite segt ibland, men de är ganska roligt med :) Det känns som de här veckorna bara kommer att springa ivägg... Snart tillbaka i skolan... Men sen är de ju nästan slut :)

Den 17 mars har jag bokat en plats till Ullared med :) Ååå, vad roligt! Och jag antar att ni vet vad jag ska handla där :) Jopp, bebis grjer får det bli :) Skoj, Skoj! :)



Ta hand om er!
Puss Tesa :)

RSS 2.0