regn, regn och åter regn...

Ja regnet det bara öser ner och löven faller fortare än vad man någonsin kunde tro att de kunde göra :) men det har allt sin charm det med. så härligt när alla färger kommer fram. :)

Ja nu är de väl två veckor sedan ungefär jag skrev senast... och sedan sisst har jag vart ute och vandrat, vart på två födelsedagskalas, jobbat, vart i skolan, vart på åtorpsmarken och vart och tittat på ett och samma hus två gånger :)

Kan ju börja från början. VANDRINGEN gick bättre än vad jag trodde att den skulle göra, det enda som svek mig var mina fötter på grund av att jag har för dåliga vandringskängor, men nu är ju vandringarna klara så jag behöver ju inte häller köppa några nya.... än.... :) vandringen avslutades med en gemensam träff på torsdagen då man träffar alla andra sm har vart ute och gått på annan del av skogen, det bler catering och massa myss. jag och gäng till sov i ett stor militärtält där det eldades i vedkamin så att det blev förrr varmt för att ens kunna tänka tanken på att man skulle sova där... så istället blev det mycket prat, sång och skratt :)
men den värmen som var i det tältet den natten var helt underbar, tänk er själva hur det är att sova i vindskyd i september när det börjar att bli riktigt kallt på nätterna... brr... ingen höjdare kan jag lova...
det som var synd var att vår vandringsän Sandra lämnade oss på tisdag eftermiddag på grund av att den därdumma febern kom... urch, tyckte så synd om henne... men blev allt gla över att träffa henne en sväng igen på torsdagen då hon kom med lärarna upp till samlingen :)
en helt underbar vecka måste jag säga :)

lördagen efter att jag hade komme hem så var det dags för kalas igen :) dena gång var det time att firra choffers farmor som fyllde år. då på det kalaset vi fick veta att choffers "fasters" mamma ska sälja huset i NYBBLE. vi åkte hem ocg tittade på det på internet och sedan bestämde vi oss för att åka och titta på det så i onsdags var vi iväg och tittade på det och bestämde oss då för att vi skulle ta med våra föräldrar för att titta på det eftersom att de har med koll på vad man ska titta på och vad man ska fråga om så idag har vi gjort det... och de tyckte om det lika mycket som vi tror jag :) så nu är de väl bara att hålla tummarna på att de andra som tittat på det inte är intresedare utan att det kan bli vi som kan få köppa det :)
det skulle vara såååå underbart :)

ja igår var det åtorpsmarken med... men självklart när vi klev ur bilen i åtorp var det som att himmlen öppnade sig och det bara började att ösregna... så vi gick ett varv sedan tyckte erik att vi kunde åka hem till mamma och pappa och drika kaffe. men när vi kom dit så var det ingen hemma... mamma var ju på marken med maria och emil och pappa var på vift på annat håll... men eftersom att jag vet vart allt är så var det bara att gå in och börja koka kaffe :) och efter en stund anlände hela familjen svensson in genom dörren. då det blev en hel del skratt och härjning :)
när vi sedan åkte hem så åkte vi förbi Nybble för att vissa erik huset och sedan viddare hem emot staden.
då jag efter en bra stund kom på att jag hade glömmt min väska i åtorp.... och i den väskan hade vi nyckeln in till lägenheten och nyckeln till billen... så det var bara att först åka in till systemet så erik kunde handla alkohol och sedan var det bara att sätta sig i bilen för att återigen åka ner till åtorp... men det var ju bra de med :) för när vi kom ner dit så hade ju mamma och maria gjort mat så helt i onödan åkte vi ju inte ;) haha...
sedan på kvällen så skulle vi ju på nesta kalas, choffers bror fyllde 14, så då vart det tacos och mys i soffan i långerud, innan det bariväg för att återvända hem till lugnet...
det lugn som slutade med punktering på bilen... ja men som tur var så han vi ju hem innan det började att pyssa... vi hade parkerat bilen och klev ur och hörde hur det pös...
skit oxå... jaha tänkte vi det var ju den semestern det. eftersom att vi har tage ledigt till veckan för att åka till norrland i några dagar, vi planderade att vi skulle åka imorgon. men först måste vi ju fixa däcket och sådär. och när vi pratade med choffers mormor idag som redan är i norrland så sa hon att det kanske inte var någon ide att vi skulle komma upp för att hon var sjuk och trodde att de skulle åka upp tidigare :(
vi som verkligen vill upp ju. men det beror ju lite på vad det kostar att laga däcket och sådär. annars så blir det väl att gåivägg till skolan iaf denna vecka. men igenkligen vill jag inte det. jag vill ju umgås med min älskling nu när han äntligen är leddig... så vi får väl helt enkelt se hur det blir...

hmm, ja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... antar att allt bara är rörigt och att ingen förstår något iaf :) haha... men jag vet iag vad jag menar, och det är väl tur det :)

Ta hand om er mina hjältar där ute :)


Glaskogen

Ja imorgon bär de iväg åter igen på en vandring i skogen... hoppas att vädret tar och ryker upp sig någon gång så vi slipper regn... urch för deta väder. men blir bara vädret bra så kan det nog bli en härlig vecka...
men jag kommer att sakna min han så mycket...
jag gör det redan nu fast det bara är några timmar sedan han åkte... men han får de väl skönt nu när han köppt nya ps3 och får spela i fred :)

jag får önska alla en trevli vecka så kommer det en uppdatering efter dena vecka så folk får veta hur allt har gåt!
puss på er :)

Bilder ifrån vandringen föra året...
       


han jag kommer att sakna ihjäl mig efter...
image132

gitar

japp, då har man börjat på en gitar kurs på skolan nu med :) haha... ja vi får väl se hur de går, men jag antar att våra granar inte uppskatar den nya aktiviteten som jag har skaffat mig, tror inte att de tycker att det är så roligt att höra någon okunig sitta och försöka spela 22 på kvällen och 08 på morgonen :) haha, men jag tycker de e skoj iaf :) så jag blir väl kvar resten av året antar jag :)

ja te veckan bär de iväg till glaskogen igen för åter igen en vandring... ujujuj... jag var inte i form förra året när vi gick och jag är det framförallt inte nu... men men, jag ska bitta ihopp och fixa de där, jag har en bra grupp att vandra med så de kommer nog gå bra :)

sen är jag i skolan en vecka sedan bär det av på semäster till Ytterhogdal som ligger i Hälsingland. Choffers mormor och morfar har ett hus där uppe så vi tänkte följa med dom en vecka... ska bli roligt att se om man överlever :) det som ligger lite i farosonen är åtorpsmarken... vi hade ju tänkt att åka dit upp på lördagen, men vi får se om vi åker måndagen eller söndagen istället. sen fyller choffers bror år samma dag som marken så det blir nog att vi blir kvar här nere till mins söndagen iaf :)

tror inte att det är så många som förstår vad jag menar men det blir nog bra :D haha.



jajja... hoppas de e bra med mina stjärnor där ute!


Saknar dig, så underbart när du är hemma...Älskar dg...

höst...med levande ljus :)

ja, nu är det verkligen höst! det går nog nästan inte en kväll förrens man tänder lite ljus som får fladra i mörket, och jag måste säga att jag trivs :) men jag skulle trivas bättre om det inte skulle regna varje dag... men men, det är ju så regnet tillhör hösten.

sen sisst jag skrev så har vi haft inspark för våra ettor, en trevlig och livlig kväll...synd bara att jag skulle jobba dagen efter och därför bestämde jag mig för att lämna festen i tid. de nya fritidsledarna är helt okey :) ett härligt gäng!

sen har mamma jag och choffer vart på ikea och handlat lite med :) det blev en ny hylla till köket som vi har burkar i med mjöl, socker, pasta mm i. Men eftersom vi den dagen inte fick tag på allt vi ville ha så fick det bli en tur till till ikea och köppa bord, stolar och en tavla till köket. så nu är vi nöjda. men de senaste inhandlingarna har ju gjort att vi nu har kartonger i hela lägenheten. men ska försöka att åka med dom idag så man blir av med dom :)
det är så bra att vara iväg och handla med mamma hon bjuder alltid på mat :) gott gott :) hihi...
jag köppte även en filt, så mysigt nu när det är höst att ha en mysig filt att krypa ner under :) förresten, den var röd oxå, hihi...

i måndags var vi iväg och plockade svamp med skolan, och jag vart så glad när jag kom ut i skogen! det var så lugn och fridfullt! helt underbart :) sedan blev det lite bättre när jag hittade trattkantarellar som jag inte har vart ute och plocka på två år tror jag... alltid trevligt med trevligt sällskap när man är ute i skogen med, och det lyckades jag ju med de oxå :)
idag har vi vart till hultet och gåt igenom massa grejer med ettorna inför höstvandringen som är om två veckor. jag, sandra och stefan prata packning och jag tycker att vi sköte oss riktigt bra :) vi hade ju tur med vädret med, förut var det sol, men nu regnar det :)


 
 
 
 
 
jag gjorde en rosenbukett till min älskling här om dagen <3




jag vill, vill du???


RSS 2.0