Imorgon!

Då får vi nycklarna till den nya framtiden! Det ska bli underbart skönt att äntligen få flytta! Men jag kommer allt att sakna dena första lya... Men livet får gå vidare ändå :) På tisdag kommer våra två nya soffor med! Längtar massor, längtar massor :)
Men de e lite för rörigt här just nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra häller efersom att alla "flytt" grejer är för tunga för att jag ska kunna flytta på dom så nu är det saker överallt! Phuu... Men imorgon ska Choffer och jag flytta på de första grejerna så det kanske kan bli lite tomt här iaf. Men sen på lördag så går det stora flyttlaset :) Så är det någon som är nyfiken så är det bara att komma förbi :)

Nu ska vi inte vara på skolan häller på 6 veckor, det känns skumt men det kan nog vara väldigt skönt, nu är de ju bara praktiken som väntar och examensarbetet, och sen är de nästan färdigt! Tjohoooo :)


Hoppas ni får en underbar hälg allihoppa! Det kan dröja innan jag skrver något igen, det beror på när vi får in internet i den nya lägenheten :) Men de merks...



*föresten, bebisen börjar att kännas lite då och då nu :)*


Kramar till er!

choffer87.blogspot.com

Antar att det är där alla bilder på magen och bebisen kommer att komma :)
Finns nu även en bild från ultraljudet :)


Ultraljud :D

Å, det var så roligt att se :D Det var verkligen fullt av liv där inne :) Det spratla, vinka, klappade sig själv på hakan och helt plötsligt kom det någon kullerbyta! Haha, ja helt underbart allså, man kunde bara ligga där och le!
Så nu är man flyttad i vecka med, enligt Familjlivs så skulle jag gå in i ivecka 19 imorgon, men nu enligt Ultraljudet så är jag i vecka 16+2 (allså vecka 17), så nu är allså förlåsningsdatumet flyttat från 28/6 till den 8/7 :) Så nu får vi se vad som kommer stämma i slutet :)Längtar massor kan jag lova!

efter ultraljudet åkte vi vidare till örebro för att handla lite. Vi har nog bestämt vilken barnvagn vi ska ha, så nu rullar allt på :)


Älskling du kommer bli en underbar pappa :D Älskar dig!

Trötter...

Ååå, jag är så trött. dröjer inte allt för länge innan jag ska sova känner jag. Gott :)

Idag var jag till min parktik plats och hälasde på. Det kännds helt okey faktiskt. Så vi får ju se hur det går :)

Ja, nu närmar sig den stora dagen. Snart är det dags för UL och jag är inte sååå orolig längre som tur är :)
Det ska bli så roligt att få se sin lilla vän där inne. Längtar massor nu, och tänk vad tiden går sakta....

Ja snart är det helg med, och då ska vi packa, så jag hoppas på att det kommer vara massor av kartonger i hela lägenheten sen och aldelses tomt :P Hur man nu kan önska de, men nu vill jag bara få nycklarna till dennya lägenheten. Där framtiden startar :D


Puss på er mina små stjärnor där ute!

Kristoffer, du är allt man kan önska sig :)

Do you love me?

Jag säger bara Amanda Jensen :) Det är min IDOL det :)

Idag har man vart ledig med :) Så underbart skönt måste jag säga, de övriga i klassen skulle till Säfsen men jag tycker att det var lika bra att stana hemma så det inte händer något tokigt :)
Så istället så har jag umgåts med kusinen idag, vii gick på stan en stund sen har vi typ suttit på Ejes hela eftermidagen :) Åt min första Ejes semla för i år och mmmm vad god den var :)

Igår ringde jag även och fixade praktik plast. Skönt att få det gjort! Så snart ska jag tillbringa min tid uppe på djurgården, på skolan vissa dagar, och de dagarna jag inte ska vara på skolan så ska jag vara på Frasse, fritidsgården där uppe. Ska bli intressant och se hur det kommer att gå :) Men det kommer nog bli bra, de tror jag det :)

Åååå, nu flyttar vi snart med! Det ska bli så underbart skönt! Längtar massor nu, ska bli underbart och flytta till något störe än det här... :) Snart, typ 2 veckor kvar :)

Längtar väldigt mycket till den 25e med :) Då ska vi på ultraljud! Äntligen ska vi få se våra bebis för första gången! Hoppas allt är bra bara där inne. Men det är det nog :) tihi...


Jaja... Nej nu har jag skreve av mig lite ett tag igen, :) Kanske är någon som upptäcker att det blir lite uppdatering iaf :)
Ta hand om er där ute :)
Puss från mig och magen :)

jag blev så glad :D

satt och tittade på gramisgalan nu, och det avslutas med att Lars Winnerbäck får pris för årets låt! enligt mig är nog det finnaste priset som man kan få, med tanke på att det är just svenska folkets röster som räknas(jag röstade). inte någon konstig jury som inte fattar något...
jag menar salem al fakir? är han bra eller? isåfall tror jag att jag har missat det som är så bra med han...

Nej all heder till min vinnare Lars Winnerbäck :)


jag tor att det syns nu? eller har jag fel? :)


älskar dig, du min egen puss gurka :)

saknar...

saknar min underbara älskling så oerhört mycket nu! visst jag fick en puss av han imorse men i vanliga fall brukar han ju komma hem mellan norrköping och norge. men inte idag. allt för den dumma snöns fel! det är halkigt och allt har tagit sin tid idag...
hoppas bara att han tar det lugnt där ute i sin last bil, för än finns det så mycket jag vill uppleva med honom.

jag är hellre ifrån honom en hel dag en resten av mitt liv....
du betyder allt för mig.
jag älskar dig...


ett nytt händelserkt år...:) 177

Ja nu ärdet år 2008! jag förstår inte att tiden kan gå så oerhört fort!
älsklingen o jag går nu in i år 3 snart, och det är de bästa åren i hiela mitt liv! och jag vet att det kommer bli många underbara år till med honom! älskar honom så oerhört mycket!

på nyårsafton var vi till micke och vicke. vi åt mat och spela spel och bara hade det trevligt! det var väldigt skönt med en lugn nyår faktiskt! det nya året påbörjades med snö oxå :) mycket mysigt tycker jag.

det året känns det som att det kommer att gå väldigt fort!
 vi ska flytta, vilket ska bli underbart skönt!
sista terminen i skolan och en hel del att göra!
sen kommer sommaren som jag tror och hoppas på kommer bli den bäsat någonsin! 177 dagar kvar...:)


det finns så mycket som bublar i mig nu så jag tror inte att någon kan förstå. :)

hoppas ni alla komme få ett bra år 2008 :)


RSS 2.0