jul lov... snaaaart :)

ja imorgon går man på jul lov :) och det ska bli underbart gött de :)
alla jul klappar är färdiga så det är bara att ta det lugnt :)
på söndag ska vi fira jul med choffers pappa och den familjen, ska bli så mysigt det :) mer jul åt folket :D

imorgon ska man på julbord med :) mums, det ska bli så underbart gott det.
jag ska på jul bord och älsklingen ska ligga hemma och se till att bli frisk. tycker synd om dig älsklingen min....


ha det bra nu allihoppa :)
och om jag inte skriver innan så god jul på er :)

lusse vollyboll :)

jajjemen, idag var det dags för den tradiotinella vollybollturningen på skolan, med utklädnad. i vår klass var vi allt från smurfarna till präster, själv valde jag att vara Karlsson på taket, Jenny kän dig hedrad ;) haha
sen måte jag säg att Diana som pippi, Eva som lille skutt och Sandra som Byggare Bob var helt underbart sötta :) hih...
ja till tävlingen då, vi började ju inte så jätte bra, vi låg under med typ tio poäng, men vi kom ikapp och vi van hela turniringen :D i år igen, två år i rad får bucklan stå inne hos oss FL 2 ;)


imorgon är det lucia, och jag ska ha vattengympa lektion, ska bli skoj att se hur det går när man aldrig har gjort det själv. men det löser det tror jag det :)

nej nu bli det att lägga sig ner under täcket i soffan och titta på bonde söker fru :)
ha en trevlig kväll!
Puss på er!

magsjukan, bonde söker fru och roligt besked

ja då har man vart hemma i dag då... dagen började ju inte så bra om man säger så... och nu är det inte så bra... var nyss på toan och jag känner att det kommer snart igen... så det blir nog att vara hemma från skolan imorgon med... mm, inget att göra åt...

ja nu är de bara att invänta bonde söker fru, en av veckans höjdpunkter, idol är ju givetvis den andra ;)

fick ett roligt brev på posten idag med, hihi... nu är det bara att vänta!

hoppas det är bättre med alla andra där ute än vad det är med mig...
ta hand om er!
puss och kram Terese

Nyrakad buskis och ny lägenhet.

i torsdags så fick vi veta att vi fått en lägenhet som vi har vart och tittat på, så det var dags att säga upp den vi bor i nu, för att sedan i februari få flytta till Tegelslagar gatan 18. en jätt mysig trea :) så nu är vi så nöjda så!

ja då var vi på nyrakad buskis i fredags, en revy med steffan och krister, men krister var ju inte med på scen men har vart med och skrivigt :)
ja iallafall så fanns det ju stunder när man trodde att man inte skulle få luft så det var absolut värt pengarna :)

i lördags var det dags för den stora adventstädningen :) och ja, det tog ju iallafall hela dagen, men sen när det väl blev klart blev det allt bra myssigt iaf :) Choffer är allt en ängel som står ut med mig och mina krav som jag kan ha :) han var allt bra trött där fram på kvällen när vi hade städat färdigt, men å andra sidan det är ju så det ska vara för då känns det ju att man har gjort något :)

så söndagen blev det inte så många knopp inte, vi var nere på julskyltningen en sväng på dagen... annars så hände det inte alls mycket...

idag har det inte alls hänt mycket, jag tog mig en sovmorgon till 20 över 10. sen sluta vid halv 4. sen iväg till maxi och handla lite mat och så, tyckte att det är lika bra undertiden vi haft bil nu, eftersom vi har lånat mammas bil ihelge eftersom att det är någon som har bakat sönder våran bil... jag nämner inga namn men HAN är väldigt sött :)
och sedan hem och skriva julkort så ska lägga dom på post lådan sen när jag tar kvällsrundan med hunden :) det gäller att vara ute i tid ;)

hahaaa... ja nu är det bara 21dagar kvar till jul, och jag längtar :)

hoppas ni alla haft en bra första advent!!!
Puss och ta hand om er alla i "vinter" mörkret!

RSS 2.0