Måndag...Igen...

Ja då var det en ny vecka... ujuj, vad tiden går fort, kommer bara att smälla till så har skolan börjat igen... men ska inte tänka på det nu, det är sommar lov och solen skiner :)

Idag har jag jobbat några timmar. Sen umgåts med älsklingen innan han åkte till norge igen, och givetvis gjorde gjorde jag så att han kanske inte kommer ända fram ikväll eftersom att hans kör tid kanske tar slut, men det är ju så gott å pussas och kramas :D tur att han snar är hemma igen!
vi har även prata med Stig (vår "hyresvärd") idag, ti ska antagligen ivägg och titta på en lägenhet imorgon, den ligger tydligen på södra ringvägen så det kanske inte är så lockande. men man kan ju titta iaf för det skulle vara helt underbart med ett störe kök... har tröttna på det här lilla plutt köket... så vi får se vad som händer och hur de blir...:) det är oxå en tvåa, på 54 kvm och den här är på 56 kvm... så ja, vi får se hur de blir som sakt...

Ja... helgen då... ja eftersom att det regnade på midssomar så blev det ingen båttur, tyvär... vi vart erbjudna att följa med till Linhult men vi tackade nej, det är ju så, det är ju underbart att få sova hemma :) så istället var vi till syrran på dagen och åt mat och litesådär, sedan på kväller kom erik och julia hit så vi gjorde mat och spelade spel! en gör mysig kväll om jag får säga det själv :) så det tycker jag att vi kan ta och göra om någon gång!

Lördagen blev lugn, vi var hemma mest hela dagen och myste och greja lite, söndagen lika så...


Hoppas att nu sommar värmen stanar! skulle inte vara några fel alls det!

Jajja... Men hoppas de e bra med alla er där ute!
Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0