Onsdagen den 15/10-08

En sån här vill Selma ha :D
http://www.youtube.com/watch?v=7wgcZqRpqyo&feature=related
Synd att den är lite dyr ny, och den finns inte begangnad här i närhenet... Känns lite saftigt att ge 1400 för en hopp gunga... Men jag tror att hon skulle ha sååå roligt i den :)

Idag har Selma och jag vart och träffa Rebecka, Malte och Mia på stan en sväng. Sen var de dags att stressa hem och fixa de sista till kakan som skulle med till föräldragruppen :)

Sen efter de så blev de att gå en kort promenad... Sen var de dags att gå hem och laga mat så Kristoffer skulle hinna äta innan de var dags att åka till norge. Men imorgon när han kommer hem, då tar han helg :) Så skönt att få ha han hemma ett tag igen!  :)

Imorgon ska mamma och jag iväg och handla grejer till dopet, skönt! Nu börjar de mesta falla på plats till dopet med :) Serveterna är färdigvikta, de är till och med mer vikta än vad de kommer folk :) Det gick ju så lätt och fort när Älsklingen hjälpte till med :) hehe...

Jajja, nej nu är de sängen som kallar... Ska bli skönt att få sova! det har ju vart fullmåne inatt så jag har sove lite dåligt... Någon mer som sover dåligt då kanske?? :)

jajja.... ha de bra allihoppa!

Kommentarer
Postat av: Emelie

den såg ju gör skojj ut :) Men kosta den 1400:-?

2008-10-16 @ 15:43:02
URL: http://niixon.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jo, de tor ja säkert hon skulle :) Neh, vi har inte gjort nå alls faktiskt. Tagit de lugnt bara. Tror ja börjar bli sjuk, känner mejj gör hängig o frösen :( Har ni gjort då?

2008-10-16 @ 19:20:37
Postat av: michellesmamma<3

men var det rebecka o malte som var med när vi sågs på cafe paus??

2008-10-19 @ 16:30:35
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0